Inspirace na září

Ahoj, 
je tady další měsíc, takže vlna obrázků z weheartit, písniček a citátů a dalších věcí, které nemůžu nacpat do jiných článků. Vzhledem k tomu, že už tady je září (*nadávky co nechcete slyšet*), mělo by přijít i něco jako #backtoschool články, ale já letos vůbec nemám náladu na moje tradiční Tour de papírnictví, miliony sešítků, lepíků a zvýrazňovačů, které stejně využiju první měsíc (a zbylých 9 měsíců píšu jednou propiskou nebo obyčejnou tužkou většinou 3 předměty do jednoho sešitu :D). Prostě se mi do té školy nechce ve všech možných směrech, takže i když by nějaký "Bektuskůl" formát článku byl super, tak fakt ne pro mě. 

   Na We<3It nejvíc žeru "myšlenky". Nevím, jak to popsat, protože citáty to nejsou, ale vždycky neskutečně vystihnou něco, co bych tak úžasně shrnout nedokázala a já se vždycky jenom rozplývám, jak krásná myšlenka to je...A vůbec netuším, proč to tady popisuju, když právě tímhle je zaplněná celá polovina článku :D. Některé texty jsou delší, ale nádherný, takže to stojí za to přečíst (Nicméně, když čtete můj blog, tak vám asi delší texty nevadí :D). 



Krásné věci se nedožadují pozornosti.

♪ Fréro Delavego - Ton visage ♪

Nejšťastnější lidé nemají všechno nejlepší, oni si jenom vytvoří to nejlepší ze všeho co mají.


Jenom chci moct mít krásná tetování a cestovat a jít na hromadu koncertů a navštívit úžasná místa a útulné kavárny a adoptovat roztomilá štěňata a spát v kufru náklaďáku se spoustou dek a pozorovat hvězdy a fotit krásné věci a jednoduše o nic se nestarat.

 
Není to ani o tom ja vypadá, je to o tom, kdo je. Můžeš potkat další krásnou ženu, ale na ní je něco nezapomenutelného. Mohla by to být její aura, její vůně nebo její vibes nebo by to mohl být jen fakt, že ve světě tak perfekcionistickém si ona vybrala být svá. To je ta nejkrásnější věc na ní. Je neovlivněná negativitou a klamnými názory, které na ní můžou lidé mít. Ona prostě žije.


pardon, ale tady v češtině nemůžu najít vhodná slova k překladu


♪ M18 - Wait (Kygo Remix) ♪
Mám rád lidi s hloubkou. Mám rád ty, kdo mají hluboké myšlenky, urputný chtíč, sny, cíle a ambice.






Buď s někým, kdo tě nutí chtít vzbudit se a být lepším člověkem. Všechno ostatní je promarnění.


Circa Waves - T-shirt Weather


Ed Sheeran - Gold rush

Když plán nefunguje, změň plán. Nikdy ten cíl.

Cadance kid - Hold on me

  
Myslím, že všechno v životě je umění. Co děláš. Jak se oblékáš. Způsob, jakým někoho miluješ a jak mluvíš. Tvůj úsměv a tvoje osobnost. V co věříš a všechny tvé sny. Způsob jakým piješ tvé drinky. Jak si vyzdobíš domov. Nebo party. Způsob jakým píšeš tvůj nákupní seznam. Jídlo které tvoříš. Jak vypadá tvůj rukopis. A jak se cítíš.
 James Bay - Let it go  

Někdo mi jednou řekl, že člověk má tři "dimenze": Jak vidíš sám sebe, jak tě vidí ostatní a jak chceš, aby tě ostatní viděli. Čím menší je rozdíl mezi těmito třemi dimenzemi, tím víc míru máš v sobě a tím víc vyrovnaným se stáváš.


♫ Ansel Elgort - Home Alone ♫
Duše se od sebe rozeznají vlnami, ne vzhledem

Drž si odstup od těch, kteří sami sebe vyzvedávají tím, že ostatní ponižují

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat

Back
to top